follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Thursday, 19 March 2009

LELAKI HENSEM vs TAK HENSEM

kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap:: woow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...
kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!
kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...
kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!
kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknyameliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...
kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...
kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...
kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....
kalau lelaki handsome hantar komen dlm blog ke..fenster ke..myspace ke..cepat2 dibalas..kalau lelaki xhandsome dia akan ckp buang masa je layan..MCM TU KE? KESIAN LAKI XHANDSOME KAN.....

5 comments:

sweetz said...

alahai....xbpe reti sgt nk ajar org...hehe...ni pn sruh org wt kn...kite ni jz pilih mane yg nk je....

argym said...

wey...aduh..mok mintak aku ajar layouts ya..
bia lah bebait lah bro...

ko paham! said...

owh,.. its okay..(sweetz)


ewh,.. kasaR glk ka aku??? soRry2,..(argym)

wawa_wanie said...

cian yg xhensem :( ini ada betulnya..manusia suma nk yg nmpk cntik ja..mn tow hati yg xhensem 2 lagi baik dari yg hensem.. btw. tanx follow :)

ko paham! said...

emm,.. nk buat camner.. dh lumrah hidup kte sebagai manusia mcm tu,.. ish3..