follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Tuesday, 5 May 2009

X-Men Origins: Wolverine

Emm.. pada hari sabtu yang lepaS,.. kiteorg tengok citeR nie,.. sbnaRnya x rancang pun nk tgok,.. tp, dh kazen muieZ ajaK, so, ikut jeleh,.. tp, bayaR tiket sendiri la,.. hehehe~! Erm, boleH dikateKan citeR ni beSt jugaK. Byk aksi2 menariK yg dipertontonkan. oppSs~ bukan aksi yang tutt! =P





citeR nie kiteorg tengoK mlm tau. citeR nie staRT dlm pkl 9.15 macam tu, lepas tu habiz pukul 11 lebih. dah habiZ jeR citeR nie, peruT beRbunyi la plak.. so, singgah lah kedai seketika. kiteorg makan kat MACDonald(btol ke spelling dieR??) hahaa~ lantak lah... abg anD kazen muieZ, maiy, pesan filet-o-fish burger dan muiez pulak pesan chicken burger je...



lepaS je mkn ayaH maiY pergi datang ambik kT Mcdonald's dan hantar kiteorg balik. balik2 je dpt tau yang Aishah(Af7) tersingkiR!! owh,... tidakkk!! huhuhu~ pastu adE AFmasuk pulak tu,.. huhuhu~

tp, xpeR,.. hari tu boleh dikatekan hari yang best jugaklah.. hehehe~! =P


No comments: