follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Thursday, 31 December 2009

Chaow 2009.. Wassupp 2010! :D

Lagi beberapa jam kita akan menyambut tahun baru 2010! sedih rasanya untuk meninggalkan 2009.. apakan daya.. masa tak boleh diputarkan balik. banyak kenangan pahit manis pada tahun 2009.. sadis,sadis,sadis,, :'(
pastu, time 2010 nanti, aku ini SPM candidate! alamak! mamposhh!
wish me luck okayhh..
SPM adalah penentu segala-galanya.. :D
aku wish jugak orang yang sama nasib ngan aku..
good luck untuk sape2 yang spm nexT year!
especially untuk kawan2 ku yang tercinta!
waa~! harap2 nex year aku akan dapat menghadapi dugaan yang diberikan oleh-NYA.
Amin2..
cepat jew mase berlalu kan2??
tak sangke.. dah bulan 12..
pastu, beberapa jam lagi dah nak new year 2010!
gosshh! :o
so, nak wish kat blogger2 semua especially yang follow blog aku! korang memang comel! muahh! hahahaa!
Happy New Year 2010!