follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Thursday, 10 December 2009

Twilight: New Moon-Damn! bored..

Hari Rabu yang lalu.
Aku ngan family aku gi tengok wayang.
mula2 cadang nak tengok
Ninja assassin. Tapi niat tersebut d'batalkan apabila citer tu dah start dah.
kiteorg lambat 20minit.
Jadi rugilah kalau nak tengok.. kan,kan,kan??
Apabila Niat dah d'batalkan, mak aku pun cadang better tengok twilight-new moon.
because kiteorg dah tengok dah twilight yg first2 tuh kt Star movie(kantoi!)
Jadi,cadangan mak aku tu pun smua sokong.
yelahkan,twilight yg first cam best jew.
Manelah tau yang no2 ni lebih best!
mase tu jam bru jew kol 3.12pm,
twilight stat kol 4.00pm.
Time tu, Aku mmg x saba2 nk nengok!
yelahkan, byk komen org mengatakan citer tu best!
wahh! mmg x-citedlah aku mse tu!
So,mse yang ade tu we ols ronda2 kt spring tu.
window shopping jap!
masa berlalu ngan pantas skali.
jam menunjokan kol 4.
we ols msok dlm hall tu.

Yes, aku akui bahawa MBO di The Spring memang Cantek!
seperti yang digembar gemburkan!
Akan tetapi..
banyak kelemahannya.
Kecantekkan tempat tu hanya luaran sahaja!
wahh.. gitu.
Ada 3 keburukkan yang aku jumpe!
antaranya ialah:
-Numbor tempat duduk susah nak cari!(omg!)
-Apabila org lalu jew kt sebelah kiteorg,
kerusi kiteorg bergoyang menyebabkan aku susah nk concentrate!(ish3!)
-kualiti citer tak bgs!
citer tu mcm ade rosak2..
camtulaa.. mmg HAMPEH!!(errgghh)
okayhh.. bkan tu yang aku nak citer kat korang.
berbalik kepada citer twilight td.
aha! citer tu memang borinkk nk mampusss!
Eee,dahlah xction x banyak..
lebih kpd sedeh..
xske laa. jalan citer pun slow!
antara babak2 yg aku sangkakan best..
antara nyew ialah:
time ni! hah! time laki si alice ni nak attack si bella tu..
nak hisap bella punye darah.
tu jew rupe2 nyew!
aku ingat kan byk lagi xction pastu.
manelah taw yang laki si alice tu jd jahat.
pastu,bersekomplot ngan victoria kew!
hampehh!
xction tersebut habis apabile abg ipar si edward tu bawak larik laki si alice tu.
ish3.. tu jew???

then, scene no2 yg aku xpect best is ni:time ni vampire negro tu nak bunuh bella.
tapi x dpt apabila dihalang oleh jacob n the geng(srigala jadian)
pastu berlaku lah aksi kejar mengejar.
ingatkan byk lagi aksi.
manelah taw yg vampire negro tu terlalu kuat kew,
then x dpt dikalahkan kew.
one of mamber jacob tu mati kew.
setelah bertarong x sampai 2saat.
bella pun lari.
tadaa! itu jew lah aksi nyew!
omg! borinkkkk!
dan scene yang plg best time dieorg lawan mse kt dlm nie:time ni okay2 laa..
ade gadoh2.
banyak lawan2 camtu.
so,kepada org2 yang belom tengok citer ni(rse2 smua dh)
baik jangan gi tengok.
wasting time jew.
but,aku nk gi tengok gak twilight-eclipse
dengar2 citer twilight yg ke-3 ni more 2 action!.
wahh! x sabar lorhh!
just wait n see laa!

No comments: