follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Wednesday, 16 June 2010

Benda yang dah diplan tak menjadi. Benda yang tak diplan menjadi.


oh! Dunia. pelik sungguh kan? selalu dapat nasib macam ni. Dah plan awal-awal dah nak hangout ngan kengkawan. But tak jadi. oh. Malangnya nasib aku. =.="
Takpe2. Selalunya yang berlaku kat aku memang akan ada HIKMAHnya.
So, Aku perlu besabar and smile :)

Lagenda Budak Setan

Actually. kalau jadi hari ni kita dah rancang nak tengok cite LADENDA BUDAK SETAN(LBS).
Ramai cakap cite tu best.
aku ni kalau bab2 filem cinta cintun aku tak berapa nak tengok sangat.
tapi disebabkan dekat akhbar pun cakap filem tu dah sampai mencecah Box Office.
Terniat jugaklah didalam hati aku nak tengok filem tu.

The Karate Kid

Nanny Mcphee.

Beside that *rojak oh rojak! kalau tiket filem LBS sold out.
we plan nak tengok filem KARATE KID.
tapi kawan aku cakap kalau tak dapat tengok filem LBS
dia plan nak tengok filem NANNY MCPHEE :)
Watever. Aku Ekot je Plan Dieorg.

No comments: