follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Wednesday, 30 June 2010

Dahulu kala.. :)

Hye My CUTE and HANSOME follower!
hehehe.
Hye also to you, you and you. Eh? Not you. But YOU :)
*Merepek memanjang yah.

Actually, nak cerita ngan korang bout..
kenangan aku kat sekolah rendah dulu2 tau.
Time tu aku masih comel and comel itu kekal sehingga ke hari ni.
*tak malu!
banyak giler cerita kat skola rendah dulu.
cerita Kelakar ada, sedih ada, seram pun ada.
*all in one!

yesterday..*wahh mat salleh gtu.
aku ngan kengkawan tetibe bukak topic sal skolah rendah.
daripada mengumpat. lebih baik cer pasal sekolah. lagi baek.
kat bawah ini pic aku time aku sekolah rendah dulu.
Taon 2005 kalau tak silap aku. Darjah 6 mase tu.


cari lah aku kat dalam pic nie.
*All the best :D

kalau dah jumpa aku kat pic tu..
JANGAN gelak okay!
aku tau aku comel. takyah gelak2. :P



Peristiwa(1)
Aku ingat lagi 1 peristiwa yang susah dilupakan.
haha.
kawan aku MR R terkurung kat blok akedemik!
ko bayangkan lah.
Dia terkurung dari pukul 5 sampai pukul 10 mlm.
kesian~
D'sebabkan ketakutan. Mr R bukak semue lampu kelas kat blok tu.
Keluar lah segala Nur. D'sebabkan Nur yg terpancar kat semua kelas.
cikgu pun hairan dan pegi cek.
Rupa2 ada pelajar yang tertinggal kat blok akademik.
itulah dia MR.R
hahaha.


peristiwa (2)
Time ni Guru besar dh warning dah.
Masa pjk je boleh pakai baju sukan.
lepas tu kena tukar balik baju sekolah.
Tapi, dak2 nakal kat sekolah aku tak pernah nak dengar.
so, masa perhimpunan. Guru besar suruh dieorg tukar baju tu depan para pelajar.
*Nasib baik masa tu budak darjah 6 je yang tengok
budak2 lain smue dah masuk kelas.
Malu ke, mahu ke, kena jugak tukar depan pelajar okay!
masa tu mseh budak lagi.
so, malu2 lah nk bukak baju depan khalayak ramai.
*wei2! aku tak kene time ni. Aku kan budak baik :)


Peristiwa (3)
Masa ni lak aku kena rotan okay.
Kat buntut.
Bukan aku sorang je.
All My classmate except 2 org je yang tak kena.
Kene rotan sebab gagal dalam mana2 subjek.
hahaha.
Sanggup aku time tu pakai berdouble plus tripple seluar dalam.
Giiler ko tak sakit.
*mmg tak sakit pun :P
Dahlah kerani dok tengok mase kane sebat tu.
huahua.




P/s: gelak sorang2 teringat peristiwa dulu2.

No comments: