follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Wednesday, 16 June 2010

I Wish I have this type of Camera. Hurmmm...


Hurmm..
kalaulah aku dapat kau camera.
Eee..
Geram sangat2 plus ketat2!
nak, teringin, kempunan, sangat2 nak ade cam yang macam gambar diatas.
Aku tak tau lah pic camera dekat atas tu model baru or model lame.
yang penting aku nakkan camera yang macam tu.
sound like Terdesak kan3?
Memang!
hahaha.

If I dapat camera yang macam tu I will
Non-stop taking picture.
I repeat.
NON-STOP taking picture!
wahaha.

p/s: suke amik gambar orang daripada gambar sendiri *auta!

6 comments:

mohdikram said...

haha.
org ckp, lagi bagus
nikon dan canon.
dek.

ko paham! said...

Really? oh. tak tahu menahu pun about that. hahaha.. letak je camera sony.. :P

FeeRan Troublemaker a.k.a Syafiran said...

nikon best.. clear....
canon.. best.. pi kureng..
haha

ko paham! said...

oh mena?? ahah. ku x tauk ngek. hehee~ mun ku xpert tek xhal. :)

iniAKU said...

naseb aku x addict ngn cam tu. jenuh nak cekau duit huhu

ko paham! said...

haha. nasib je kot.
1 day nanti addict lah ko.
hehehe~