follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Friday, 4 June 2010

Jangan Dekat! Jangan! Tidakkkkk!

Jangan dekat ngan aku. aku Fobia dengar name ko. aku akan jadi trauma bile orang cite pasal ko. oh, mengapa kau menghantui aku? Bak kata lagu daus-KENAPA? Please, aku taw aku akan berperang ngan ko bulan 11 nanti. Tapi, Buat masa sekarang boleh tak kau main jauh-jauh? tolong lah wahai MR. SPM! huhu~ macam tidak macam. huahua. Sekarang dah bulan 6. 4 bulan lagi tinggal untuk aku prepare for this comming SPM. adohh. Seriously, Aku belum ready lagi nak menghadapi SPM. Banyak lagi subjek yang aku lemah. Akhir kata, aku belum Sedialah. Dalah skunk ni aku tengah addicted ngan FACEBOOK! Semue Salah ko Facebook! eh? haha. Pape pun. Wish me Luck nanti keyh.

Sesungguhnya aku bukan macam ni.
hehehe :D

No comments: