follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Monday, 28 June 2010

The Making of 'Kelewatan'



hye guys..
dekat wayang ada filem baru taw.
Tajuk filem tu 'kelewatan'.
huahua.
*aku suke merepek kan,kan,kan??

takde, just nak cite ngan korang bahawasanya saya hari ni lewat ke sekolah.
*The END!

Teettt, tipu jelah.
sian korang ek? :D
okay2. now its time for cyez.
*watever!

takdelah, hari ni aku lewat bangun taw sebab malam semalam tengok world cup.
England vs German.
then,kalau dah tengok world cup tu.
paham2 lah yer. tido mesti lewat.
aku tidur 5jam je der!
ko nak lagi? 5 JAM jer DER!
tadi bangun2 tengok jam dah pukul 6.44am.
Bapak! aku dah lewat!

kawan aku dah tunggu aku dah kat bawah.
mak aii!
otak dah serabut dah time tu.
so, aku cakap ngan mak aku takyah gi skola.
tp, mak aku cakap aku nak spm.
so, no PONTENG2!

Hurm. aku nak cakap ngan kawan aku bagi aku 5minit lagi.
tapi, disebabkan aku bangun mengejut and rambut dah macam goku plus avatar.
malu lah wei. segan camtu. tak nak,tak nak..
*cewah. drama lak aku.
nasib baek mak aku ada!
Alhamdulillah! :)

hah! bab2 mandi lak.
korang jangan bagitau sape2 tau!
aku tadi mandi tak pakai shampoo or sabun!
Sssshhhhhttttt!!
Rahsia kita berdua je tau!
kalau ko bagitau aku bakar rumah ko malam ni jugak!
*emm.siang xleh bakar terus ke?

then2, ngan tenaga batin,silat,takwando yang aku ada.
aku siap n kemas cepat2!
buku2 ape ntah aku bawak je.
masuk je dalam bag okay..?
lepas tu kacau kan.
*eh? ilmu masak2 lak.  sorie. terlanjurr.

pastu terus gi skola naik skooter ngan kawan2 aku .
aku rasa lega sikit la.
*Skit je. aku tak mintak banyak.
dah sampai kat skolah.
baru aku ingat. yang bahawasanya juga...
aku lupe pakai deodorant.
alah, deodorant yang pakai kat ketiakk tu.
nak ulang??
*emm.x yah lah ulang. nnt korang mual lak.

oh! tuhan saya!
nasib baek hari ni everything berjalan dengan lancar.
balik je skolah terus mandi.
lain lah rasa kalau tak pakai shampoo n sabun time mandi.
lain sangat2.

okay. tu je yang aku nak share2 kat korang.
haha.

Sekolah ku. Syurga ku. Tetibe!

p/s: aku lelaki pembersih okay! PEMBERSIH.
just hari ni malang sikit. so, aku jadi budak selekeh lah kejap.

No comments: