follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Thursday, 1 July 2010

Disebalik Mimpi...

Orang cakap kalau mimpi tentang ular ada orang nak meminang kita?
Really?
apa kaitan nya dengan aku?
orang nak pinang aku?
*Ko gila! aku lelaki lah wei!


Aku dapat mimpi ni 2 minggu yang lepas.
lupa lak nak citer ngan korang.
Dua kali tau aku mimpi aku ber'dating' ngan ular.
*SERAM!

Rupa ular tu pelik tau.
Kat atas kepale ular tu ada Dua tanduk.
*Ishhh! naik bulu roma aku ingat balik mimpi tu.

Tapi ular tu tak buat apa2 kat aku.
Serang pun tidak.
dia tengok aku je.
mungkin muka aku hensem kot?
*oh. again??

Apa maksud mimpi tu ekk?
Aku selalu Before tido aku basuh kaki.
Baca Doa.
hah! Maybe time tu aku tertido sampai mahgrib kot.
Orang cakap tak elok tidur time2 mahgrib.

Tapi aku masih ragu-ragu lah tentang mimpi tu.
maybe satu petanda or...
wallahualam.
Allah s.w.t sahaja yang maha mengetahui.


Nabau(ular besar) muncul semasa berlaku banjir besar disarawak.




p/s: Harap malam ni dapat mimpi yang indah2. Amin..

No comments: