follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Thursday, 15 July 2010

Ku sangkakan hujan sampai ke petang, Rupa-rupanya Ribut yang datang.

hari ni. aku mulakan hidupku dengan senyuman.
mandi senyum, gosok gigi senyum, makan pun senyum.
Well, Hidup hanya sekali.
Jadi senyumlah selalu supaya dapat pahala.
*hehehe.. :)

But! kat skolah tadi. omg!
Everything jadi tak tentu arah.
Someone has spoilt my mood!

*plek btollah badan kuching ni.

Damn you Mr R!
you are so annoying and SMELLY!
yarrkkzz..
Aku tak wat papepun ngan dia.
Dia kacau aku time aku wat presntation bi tadi!
omg. spoilt sangat2.

Ditambah lagi ngan kes pengawas.
then, konflik ngan sesetengah kawan aku.
pastu, Fikir sal SPM.

*pic pompuan ni mengambarkan aku sedang EMO tahap kritikal.
oh. Aku amik style rambut dia yg emo je. boleh??

Suddenly tadi, aku mengeluarkan Teardrops disebabkan terlalu tension.
D'tambah lagi ngan sikap MR R yang kurang ajar!



p/s: Harap2 hari yang ceria menanti aku esok :)

No comments: