follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Tuesday, 27 July 2010

No More Baju Pengawas and Sekolahku Diselubungi Misteri Chapter2.

salam my Cute plus Hansome follower.
and anda,anda yang sedang membaca.. :)
Hari ini merupakan hari yang CERIA!
hahaha.
Sebab??
oh, mulai esok aku tak perlu lagi tugas zon.
*yea! rock dude!
Then2!
*xcited nak citer nih.
Esok tak payah pakai baju pengawas lagi.
hehe.
Bukan aku tak suka pakai baju pengawas okay!
aku suka pakai.
just, baju tu amat panas apabila anda memakainya.
*Harap maklum.
Nak tengok baju pengawas we olss?
tengok pic kat bawah :D

Me, Carol and flow.

Hafiz
*Hafiz jd cmnie sbb kepanasan baju kuning.

yaya pun ekot jejak langkah apiz.
kepanasan okay! :P

takdelah gurau je. hehe.
okay2. citer bab Histeria lak.
seperti post aku minggu lepas citer bout HISTERIA gak.
hari ni kes yang sma berlaku. pengawas gak yang kena.
pastu2, fom4 gak yang kena.
SERAM siot!

aku taktau apa nak jadi ngan sekolah aku.
time aku fom1 dulu2 takde kes2 cmni.
sekolah aman je tau!
maybe hutan sebelah sekolah kiteorg yang dah ditebang menyebabkan berlakunya perkara seperti ni.


p/s: takut nak pegi tandas sorang2 kalau kat sekolah. hehe.

No comments: