follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Sunday, 1 August 2010

Minat sangat-sangat :D

salam guys.
Hurmm. sejak bila ek?
Entahlah.
eh? apekahh?
actually. aku minat sangat2 photography.
aku pun tak taw sejak bila aku mula minat ngan photo2 ni smue.
Time aku snap picture or whatsoever.
aku rasa macam best sangat2!
lebih2 lagi kalau orang cakap pic yang aku snap tu lawa.
*Eh, aku tak mintak puji okay. jangan salah faham.

Aku suka tengok pic kelas kawan aku ni.
Picture ni kemungkinan akan diletakkan d'dlm majalah sekolah.

Fyraz and korean artist. perasan. haha.

Nice Shooottttt! peng!

Hafiz and mitcheal.

Fyraz ngan classmate dia.


suke tengok picture dieorg.
Hurrm, bila lah aku boleh jadi photographer profesional??
wah. berangan lak.




p/s: orang cakap kerja photography tak menjamin masa depan. Really?

2 comments:

Siti Aisyah said...

lawa la gamabar!
yg first skali mcm miss A hehe..

bab menjamin mse dpn ke x tu x tw
la..
tpi klo kte wat photoshoot sbgai stu bisnes, insyaallah leh jamin mse depan =)

ko paham! said...

miss A? :P
next! hehe.

oh. mcm tu. kalau niat tu baik.
insyaallah boleh menjamin kan?
amin..