follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Friday, 27 August 2010

Saya Sudah menang!



salam :)
ingat lagi tak entry muiz tentang kamek join contest aiz batu campur.
tak sangka.. rezeki kot.
begini ceritanya..
aku saje nak join contest tu.
saje2 nak cuba nasib.
aku tak kisah pun kalau aku menang atau pun tak.
rezeki masing2 kan.


Hari tu, aku tengok entry dia tentang contest tu.
contest nak dapatkan header percuma.
so,aku cuba nasiblah kan. kalau dapat Alhamdulillah.
kalau tak dapat innalillah.

jadi, aku ekotlah syarat2 contest tersebut.
okay. dah tulis entry smue.
aku koment kat blog aiz cakap aku join contest dier.
aiz cakap dier nak selidik kat makmal dulu aku nye entry.
al maklumla. bahasa sarawak. Aiz tak paham.
*paham2 kanlah.


*Seminggu kemudian*
aku cek blog aku.
pastu banyak la blogger cakap 'Congrats, tahniah awak dah menang contest aiz, and so on.
eh? buang tabiat ke dieorg nih?
so, aku usha lah blog si Aiz.
tengok tajuk entry dier pemenang Header impian minggu 1
tengok-tengok dan tengok.
gambar anak buah dier pilih kertas.
kira cabutan bertuah lah.
pastu ada 0ne of pic tu.
anak buah dier pegang kertas bertulis 'koepaham'.
eh? itu email blog aku.
laaa. tak sangka aku dah menang.
waktu tu aku rasa happy sangat2 ketat2 sendat2.
rasa nak terjun dari tingkat 2.
*unsur penipuan disitu..

bangge siot.
banggelah jugak sebab pemenang minggu pertama. :D

p/s: good luck buat blogger yang lain..

2 comments:

nawza_terbaek said...

hahahaha,...taniah2...
so, bile dpat header bru 2???haha..x saba nk tunggu nieh...

ko paham! said...

okay. trimass. :D
entah. tgh tunggu kabarr dr aiz ni.