follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Tuesday, 10 August 2010

Sometimes, I hate Them!


salam :)
Sorie if my entry yang lalu banyak mengecilkan hati pelbagai pihak.
Sorie2. tapi, itulah kenyataan. :D
Bukan itu aku nak cerita kat korang.
Hurmm, Before puasa nih. Marilah kita B'gosip.
hahaha.
Bukan gosip! tapi luahan hati sahaja.

Korang mesti sayang GIler plus ketat plus Sendat ngan classmate korang?
kan,kan,kan??
Tapi, sebaliknya bagi aku.
aku langsung tak sayang ngan mereka.
*Not all of them. Half of them sahaja.
Bencik sangat2! isshh! geram siot!
Tak sangka. Classmate sendiri dan boleh di anggap KAWAN mengumpat kita dari belakang.
Bukan itu saja..
Malahan, menghina!

Depan aku bukan main baik, suci, bersih dr kotoran lagi ko tau!
siap sapa aku lagi..
"hye muiezzz!"
*dgn senyuman sampai ke telinga.
Tapi, belakang aku! huh! tanduk mu mula terkeluar.
banyak lagi benda yang aku nak share kat korang.
Tapi, esok dah puasa. so, tak baik lebih2.
*Eh? aku dr tadi dh terlebih kan? shhhtt..




p/s: insan bernama KAWAN kadang2 Selalu menyakitkan hati kita. sobss.. sobss.. :(

No comments: