follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Tuesday, 2 November 2010

Aku Benci ko sampai MATI!

salam!


saat2 dah nak dekat2 ngan spm nih.
macam2 masalah yang timbul!
kepada insan yang bernama dot.dot.dot..
perlu kah kau mengungkit kisah lama?
kau memang BODOH!
Aku dah mula melupakan kisah tersebut..
tetapi, ko cuba memperbesarkannya!
ko nak Attention dari semua pihak!
ko memang mementingkan diri sendiri!
*geram siot!

Saya adalah seorang insan yang sukar memaafkan orang.
Itu adalah kelemahan gue!
Aku dah mula nak maafkan ko.
Tapi. isshhh! GERAM!
Aku tak akan maafkan ko sampai Aku mati sekalipun!


p/s: sorry guys. aku spatutnya buat entry yang happy2 utk korang. and sorie gak bhsa yang digunakan kasar dan tunggang terbalik. kejap gune aku, kejap gune saya. sorie2.
Today was not my day :(

3 comments:

AdiE said...

bro, ur priority now is ur SPM~!
other, keep those aside...later on u deal with it k..

~ DanieL AdiE ~

A.I.Z.A.T said...

salam bro..sihat ke? nape marah2 ni? tak baik.tp saya pn camtu gak, susahhhhhh sgt nk maafkan kesalahan orang, taktau pesal.tp bile pikir balik, takpela kita maafkan dan lupekan, even dah sampai tahap taknak tgk muka, at least kita maafkan dalam hati, Insyaallah tenang jiwa.Biarkan' semua ok..

gudluck for ur coming spm, study rajin2 bro!

ko paham! said...

Aidie- I know. i'm trying to control myself now. thnx for ur advice bro :D

Aizat- sihat2 :)marah sbb masalah yg kcil diperbesar-besarkn dan ditokok tambah. ah, sye sdg cuba sedaya upaya utk maafkn dia, tp tak dpt. dia sudah terlebey. insyaallah, satu hari nanti dpt maafkan dia. (kalau dpt)