follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Friday, 31 December 2010

Hantar 2010 ke bus station dan amik 2011 kat airport

salam :)

yahh. sangat laju, pantas, cepat masa berlalu.
Aku masih ingat lagi saat-saat sambut 2010 kat KL.
suasana kat sana lebih meriah, kecoh dan riang!
sekarang Sambut Tahun Baru 2011 kat kuching.
2010 banyak kenangan pahit dari 2009.
so hope tahun baru ni mendatangkan kenangan manis yang lebih banyak.
*Toooollloongggglahhhh!

2010 tarikh keramat sebab aku mangsa SPM yang kejam dan tak berperikemanusiaan langsung!
*drama lak!
Yelah. Tahniah wat pasukan bola sepak Malaysia yang dapat mengalahkan indonesia.
*congrates2. nah! 20sen setiap sorang. jangan nak lebih2.

Okay semakin lama aku menulis, semakin mengarut lak entri ini.
okay. Bye semua! TERIMA KASIH kepada para pembaca yang sanggup membaca blog yang serba kekurangan ini. kekurangan sangat-sangat.
azam baru next year nak jadi yang lebih baik plus nak tingkatkan kualiti blog ni setanding blog otai2 diluar sana.

nah. pic yang aku edit. simple je bro! tak sehebat korang2 kat luar sana.



p/s: Semoga kenangan yang lalu menjadikan kita lebih dewasa! fuyyoohh!

No comments: