follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Thursday, 21 October 2010

Habis sudah.. tapi masih belum tamat.

Salam :)
maka berakhirlah sudah perang dunia pertama(Exam zon B)
Alhamdulillah.
Exam kali ni merupakan exam last sekali kat sekolah.
lepas ini takde lagi dah exam2. yang tinggal cuma perang dunia kedua(SPM)
tak sabar nak spm.
lepas spm nanti boley lah melompat ngan tinggiii...!
lompat dengan high2 sekali..

tapi rasa sedih pulak nak meninggalkan sekolah.
sobsss.....

hurmm, lepas ni kene berusaha ngan gigih.
gunakan masa sebaik2nya.
on9, on9 gak. belajar, belajar jugak dohh.
hahaha.




p/s: Spm 31 days left... takott...

Monday, 18 October 2010

Ramai kawan memang menyusahkan!

salam :)
hye guys..
minggu yang buzy and stress.
juga merupakan minggu yang mengecewakan.

Dahulu :)
Aku happy sangat2 disamping kawan-kawan aku. Best lepak ngan dieorang.
Semua sama kepala. gila2. ngek dan ngok.
Setiap kali jumpe mesti gelak.
Ketawa, gelak, laughing, perey, tetak..(sama maksud)adalah perkara wajib setiap kali bertemu. :)

Sekarang :(
Aku tak tahu mana silapnya.
hujan xde, ribut xde apatah lagi banjir ngan tsunami lagi lah xde.
gempa bumi jew yang ade kot. itu pun kt indon. xde kaitan ngan malaysia.
*eh? keluar topik.
tiba2 jew dieorg jarang tegur aku.
I'm looking for my mistakes. Maybe I have hurt they feeling.
But, I dont know where my mistake. (until now okay!)
that what we call 'suka duka berKAWAN'..




p/s: hurrmmm.. Everything goes wrong lately. T_T

Sunday, 17 October 2010

Sorry Guys lame tak update :)

Salam :)

lame aku tak jenguk kat blog nih.
wow. banyak habok okay.
sorry lame jugak tak bace entry2 korang2 yang best2 tu.
hehehe.
*Perasaan! :P

Actually. skunk nih tengah exam.
so. xdapt active sangat dalm berblogging.
*bohong.bukak fb lme2 dpt.

budaya lepak yang diluluskan.

oh. jadual spm dah dapat.

okay. tu je kot aku nak sampaikan kat korang.
See u guys then.. daa.. :)

SPM 35 Days Left!


p/s: Spm is just around my rumah. huhu.. takowt..