follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Thursday, 21 April 2011

The Making of Pizza :)

salam.. :)

okay2. for the 1st timenya hari isnin yang lepas aku and the geng wat pizza.
sedap sioott.
kitaorg pun tak sangka yang pizza tu sedap.
yelahkan, 1st time buat. selalunya kalau pertama kali buat sesuatu resipi tu, kalau tak hangus, tebakar. kan,kan,kan?
muahahaha.
time tengah buat pizza tu, seperti biasa, aku adalah cameraman yang tak bebayar.
*sadissss~
tapi aku yang kacak ni sempat jugak la interprem dalam kejadian tersebut.
kehkehkeh.
okay. tak kelakar -_-


aksi ditempat kejadian! jeng! jeng! jeng!

 inilah chef yang banyak membantu dalam menjayakan proses pizza.

Bapak! ganas gila chef nie. ada braannn? 

 promote! nilah doh yang kami guna.

 Bahan-bahan yang diperlukan.

chef yang bertungkus lumus membuat pizza. muka bajet sangat.

fuhh.. time nie memang nafsu aku membuak-buaklah tengok piza tu. 

caakkkk! tetiba aku enterprem kaann. ko adoo??
muaahahah. 

yes. inilah dia unknown pizza. setiap kali aku tengok gambar ni, komfem aku rasa lapa, kecuali time aku tengah kenyanglah kan.




p/s: masa ni memang kenyang sangat2 laa. walaupun banyak duit yang perlu dikeluarkan untuk buat piza ni. tetapi ia tetap bebaloi! sebab kami semua kekenyangan. lepas ni nak buat chese cake lak. bila?? tunggguuu~

No comments: