follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Thursday, 7 April 2011

Person who make my day :)

salam :)

kenalkan kawan2 aku yang selalu berada ketika aku susah mahupun senang.
*jiwang!

seriously, kami tak dapat dipisahkan. kalau nak gi mana2 mesti dan harus mahupun wajib sentiasa bersama-sama. hanya peluru je yang dapat memisahkan kami.
*ayat skema doe.
ko addoo??

from left: hafiz, zatye, shahmir, and alieya.

from left: Me, Shahmir, Hafiz, Alieya and fyras.



Tapi semenjak kami semakin dewasa+kacak ini..
kami jarang dapat outing sama.
yelahkan sebab ada yang kerja sambilan,
cuti sana sini ngan family.
ada yang bakal ke PLKN.

Akceli, serious aku cakap. Time zaman persekolahan lah yang bestt sekali.
lepas tamat tingkatan 5 je. masing2 dengan hal masing2.
takda masa ko nak lepak-lepak and gelak-gelak macam dulu lagi.
lepas ni kitaorg nak continue study untuk masa depann.
*hureyyyy.
Tapi mungkin akan berpisah kot, sebab kos lain-lain.
maybe ada yang ke politeknik.
maybe ada yang ke uitm.
dan maybe ada yang ke form6.

Rindu dooeeee zaman nie. ^-^

so kepada adik2 or budak2 sekola yang kat luar tu,
nikmatilah zaman persekolahan anda dengan sebaik mungkin.
jangan nak merungut and cakap.. "tak saba nak habis skola!"
Lepas habis sekolah nanti, baru ko tau kehidupan sebenar.

lepas ni aku lak yang bakal menempuh kehidupan sebagai remaja yang sebenar2nya
*wlaupun ada budak2 zaman skrang mrasa diri mrk dah remaja tp sbnarnya tidak. thats what I call 'tuaija!'
muahahahaa~
ko addooo??



p/s: teringat kisah suka duka kita bersama *eh? mcm lirik lagu plak..

No comments: