follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Tuesday, 5 April 2011

Rindu dekat Mr. Blog.

salam~


YA Allah. banyak nya habok kat blog aku? uina, trok bah itu. ahahaha.
sorie+maaf sbb lama x update blog ni.
huahuahua~

Banyak cerita aku yang aku nk ceritakan dan nak sharekan cerita aku kat korang.
*ambik ko..
Tapi sebab aku ni 'artis' baru, so buzy la kan.
banyak show yang aku kena wat.
esok dh da konsert aku duet ngan beyonce.
ko adoo? xde kan?
so diam. dan jangan banyak tanya.
muahahaha~


aku nak ceritakan kat korang aboutttt..
JENG, JENG, JENG!!!!
Tadaaaaa~!
Terkejut tak? terkejut tak?
*tolong buat2 terkejut.
ko adooo? xde kan?
hahaha.

nantilah aku tulis bout Khidmat Negara ni.
Lepas ni aku nak gi dinner ngan Miley cyrus a.k.a org gaji lama aku.
okay. tata..



p/s: rindu nk tulis dan merapu2 kat blog. ko adoo? huhu..

3 comments:

RaSh , RaSz , RazS ,MieZ said...

ngek ko muiz.... so ko bangga la kuar makan ngn ARTIS hahhaa...gk ko...alaa sandik bhaithoo..bilang delta la..kapak la alaaaaa

ko paham! said...

uina,apabah nee? hahaha. yess. sya dgn bangge nye bangge sbb dpt dinner bsma artis.ko ado? hahaaaa :D

DanieL AdiE said...

Ye ke same? ade picture x? Kalo ade, share la...adie nak tgk...