follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Tuesday, 29 May 2012

Bukan agak lama, tapi sangat lama !


Helllo-helllo uolsss !
wahh. sejak bila aku jadi gedik ni?

okay-okay. nampaknya sangat lama aku tak update blog.
blog aku dah macam stor kitar semula aku tengok.
*lebih terok dari tuu*

sorry la fans sebab lama doe aku tak update blog.
aku sekarang ni tengah buzy nak prepared for STPM.
so agak jarang la aku update blog ni.
aku rasa aku perlu ubah suai blog ni kot.


Olalalaa. comel nyer budak ni. sapa nak kawen ngan dia angkat bulu ketiak.

Tada ! ada tak pic yang atas tu.
itulah aku. bukan kawan aku tau.
tapi aku. tu je.
kbai.



MeowMeow: nantilah aku nak buat pembaharuan kat stor blog ni.

6 comments:

Moe said...

HAH! bagus! Update banyak2..
bjuta abad ku nantik post baru kau

ko paham! said...

ko nantik post baru aku? awww. FANS! hahahaha !

Moe said...

OMG! sik sangka kau reply juak lepas 6 bulan berlalu.hahaha.n aku sik sangka ahernya mata aku maca reply kau. banyak blog dibaca ku sik berapdet bah,ya ria bunyi kau tek tang nak rajin berapdet pande excited ku tek.haha.

MR. Mumu said...

HAHAHAHAHHAA! kimen ! beritong ari juak kau tek ! hahahaha ! ilek lah. aku buzy bah bro. demi masa depan, so paksa lah aku korban sikit utk blog tok. btw, blog yg aku follow majoriti 1 and 2 year ago last update. trus ku unfollow. haha.

Moe said...

haha.sekpa2.orang tua seperti aku memahami.aku pun dah stat mala nak gago juak.ya jarang update.Good Luck oi. Aku doakan yang terbaik k kau. Amiin.

MR. Mumu said...

hahaha. nasib ada org tua paham. hahah. aok. yalahtek. borink doee. sa ku nk delete jak blog aku tok. hahahaha. okay2. thanks pak. haha