follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Sunday, 9 December 2012

Baca balik

Salam :)

hai semuanya. hari ni aku gelak sorang-sorang kot.
nak tahu tak kenapa?
*bunyi cengkerik dan katak*

err. okay. Hari ni aku baca balik entri-entri yang pernah aku post dalam blog aku ni since 3 februari 2009!
*tarikh aku 1st buat blog*

Like seriously, aku gelak sorang-sorang kot baca balik apa yang aku tulis dulu. penulisan aku dulu memanglah terok, malah terok, selain itu terok, akhir kata terok, natijahnya teroklah!

Cara aku meluahkan perasaan kat blog menampakan aku belum matang lagi masa tu. Nampak sangat sifat kebudak-budakan aku.  Yelahkan, memang budak pun. fom4 kot masa tu. lagi comel. sekarang bertambah comel. hahaha! err. okay. x klakar -.-

Bila aku baca balik apa yang aku post. Ada sedikit perasaan malu lah. sebab dulu aku post entah apa-apa entah.
Aku post je apa yang aku suka. Aku tak peduli orang faham ke tak. hahahahaha! er, okay. x klakar jugak -.-

hmm. tapi bila aku baca balik apa yang aku tulis, sumpah aku rindu. Rindu nak jadi budak lagi. Rindu nak jadi budak sekolah. lebih-lebih kan aku? yelahkan, STPM rabu ni last. Tapi aku dah mula rindu kat Sekolah. kenangan kat sekolah. lepas ni aku bukan pelajar sekolah lagi. Rindu :')
*tiba-tiba sesat kat cerita lain*

Khidmat Masyarakat-Rumah Sri Kenangan
(26/4/2012)



sesuatu yang tertinggal: kenangan lalu mengusik jiwa :)

No comments: