follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Thursday, 6 December 2012

Saya perasan sesuatu.

Salam semuanya !

hah, nak habaq mai kejap. 
aku kan dah lama tak update blog.
jadi masa aku log in tadi aku memang excited sangat nak baca blog2 yang I follow since I join ber'bloggin nih
*wahh. I, I u. ko ader?"

tapi semuanya cerita didalamnya sudah basi juga.
maksud saya semua last post diaorang 8 months ago.
what?
*mengata orang lak, dia pun sama!*

tak, aku kira macam terperanjatlah kan.
aku ingatkan aku sorang je yang buat sarang dalam blog ni.
rupa-rupanya korang pun sama gak?
hum. nak buat macam mana kan.
okay, ikhlasnya aku buat blog ni dulu sebab ekot orang.
orang ada FB, aku nak buat FB jugek
orang ada acc youtube aku pun nak buat jugak
orang ada friendster, aku nak ada friendster jugak
*eh? zaman FS dah berlalu. muahaha*

kira macam ni rr muka aku terperanjat tadi.
comel tak muka aku terperanjat?


kesimpulannya, kita semua samakan !
hahahaha.
and blogger-blogger yang masih aktif semuanya blogger yang hebat-hebat.
yang cantik-cantik
yang lawa-lawa
yang hensem-hensem(macam aku)



sesuatu yang tertinggal: tak sanggup lagi akuu. mengenang kisah lalu *lirik lagu. LOL -.-


No comments: