follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Friday, 7 December 2012

Surprise ! cantik tak cantik tak!?

Salam :)

apa kabar ibu-ibu bapak-bapak semuanya?
*bunyi cengkerik*

okay fine. tak ada orang yang jawab. lantaklah kan.
muahahaha
okay. cuba awak semua-semua tengok blog saya.
berubah tak? berubah tak? berubah kan?
kira blog aku ni makin hensem la kan
*macam tuannya jugak*

 My blog before deco-deco


 my blog after deco-deco. hensem kan? -.-


saya dah ubah kot blog saya menjadikannya lebih SIMPLE.
sorryla sebab header saya macam taik!
tak pandai nak guna photoshop segala untuk edit.
     

sesuatu yang tertinggal: cubalah ada insan yang baik, comel dan kiut buatkan header untuk saya kan besst. kan kan kan?
*pantun satu*  

No comments: