follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Saturday, 30 November 2013

10 bulan telah berlalu

Salam :)
ok. macam mana nak mula ni?
sumpah lama gila aku tak update belog aku yang BANYAK FOLLOWER nih. *Banyak lah sangat kan?



Muiz kacak apa khabar?
Alhamdulillah, aku sekarang sihat je.
Result STPM aku dah pun keluar nye pon hadoi ter ber.
Aku nye result okay je. taklah gempak sangat. biasa-biasa je. Tp kannn Alhamdulliah aku dapat sambung belajar dekat USA ! :) *Dalam mimpi.


lemak dekat pipi aku semakin bertambah T_T


Muiz Kacak Study kat mana sekarang?
Aku dapat continue study kat Local U je uolss. U kat negeri aku sendiri. Dekat sikit.
Akceli, aku dapat kot tawaran nak study kat USA. tapi aku tolak. Aku tolak sebab waktu tu aku tengah drive kete. *err. macam takde kaitan je. okfine. memang takde kaitan. saja merapu. ko pehal?


Tempat aku menimba ilmu. Cer teka kat mana ni? Sumber: Encik google



Macam mana kehidupan Muiz Kacak?
Kehidupan aku sekarang sumpah bosan gilerrr !
Hal ini demikian kerana, banyak Assignment. Selain itu, Assignment berlambak. Malahan pula, Assignment banyak. Oleh itu, Asignment banyak. Kesimpulannya, Banyak Assignment. kalaulah Assigment ni ada Facebook memang aku dah unfriend dia. malah aku block dia. *merapu lagi -_-





sesuatu yang tertinggal: hmm. rindu alam persekolahan ;')



No comments: