follow+dashboard

Hello-hello welcome to my blog. Enjoy Reading :)

Sunday, 14 June 2015

Apa dah jadi?

Assalamualaikum Semuanya.
And Salam sejahtera pembaca blog gue! :)

Apa dah jadi? aku macam terkesima gila sebab lama gila tak bukak blog gila.
*Merapu

Last aku update blog aku 2 years ago! Really?
Actually aku kira nak delete blog aku ni, tapi macam sayang pulak.
so aku buat keputusan untuk membiarkan blog ni terus bersarang.
*KEJAM!

Aku try usha blogger-blogger yang fames kat dalam ni.
ok, mereka semua lagi terok dari aku rupanya.
Ada yang last update blog 4 tahun yang lepas ya tuan tuan
EMPAT TAHUN YANG LEPASS
*Jeng jeng jeng jeng!

Aku terus membuat kesimpulan kenapakah hal ini berlaku:
1) Banyak aplikasi yang lebih menyeronokkan daripada blog
2) orang sekarang lebih kepada buat Vlog sebab lebih mudah
3)Ikut trend. Zaman blog-blog dah berlalu. now zaman Dubsmash!
4)Tak tahu nak tulis entry apa sebab malas nak fikir dan malas nak mengarang
5)Tak ada masa. Busy dengan kerja/hal/perkara/tamggungjawab yang lain.

dan aku yang nombor 5! hmmm

Dubsmash – Fenomena Aplikasi Smartphone Remaja Malaysia Terkini! (www.Veedo.my)


Sesuatu yang tertinggal: Rindu nak aktif blogging macam dulu :/